Hvad er Love Butler?

Love Butler er et unikt koncept, som hjælper dig med at skabe de mest specielle oplevelser. Kombinationen af jordbær overtrukne med én af verdens bedste chokolader samt den perfekte service skaber de mest uforglemmelige minder.

Butler Service - Butler servering - Afhentning

Vi giver dig mulighed for selv at vælge, hvilken af nedenstående 3 løsninger, der skaber mindeværdige øjeblikke for din oplevelse.
Mest foretrukne

Hvad er Butler Service?

Butler Service er en eksklusiv leveringsmetode, der udføres af en velklædt Butler i uniform. Butleren vil med sin professionelle levering præsentere sig selv og den planlagte overraskelse. Du bestemmer om Butleren skal troppe op på arbejdspladsen, foran hoveddøren eller hvor du end ønsker.

Hvad er Butler Servering?

Butler Servering er en udvidet version af Butler Service og den perfekte serveringsmetode, som hjælper dig med at skabe gode minder til ethvert arrangement. Du bestemmer om Butler Servering skal foregå fra starten af dit arrangement som en varm velkomst til gæsterne eller være midt i arrangementet som en overraskende gimmick.

Er der mulighed for afhentning?

I nogle tilfælde skabes de bedste oplevelser, når du selv står for overrækkelsen eller serveringen. I andre tilfælde skal oplevelsen foregå på skæve tidspunkter af døgnet, og derfor har du mulighed for at afhente i vores produktionslokale. Adressen til afhentning er i Odense C og vil fremgå af din ordrebekræftelse. Der er gratis parkering.

Hvem er jeres Butlere?

Alle vores Butlere er professionelle og villige til at gå langt for at skabe uforglemmelige minder. Få her et indblik i hvilken Butler, der kunne stå for din oplevelse.

Samer

Benjamin

Nikolaj

BEMÆRK: Det er IKKE muligt at vælge hvilken Butler, der står for din oplevelse.

Hvad kendetegner jeres råvare?

Kvalitet, friskhed og eksklusivitet er nøgleord som er omdrejningspunktet for vores jordbærproduktion. Alle vores jordbær med chokoladeovertræk er håndlavede. Hvert eneste jordbær bliver nemlig behandlet med kærlighed og overtrukket med én af verdens bedste chokolader.
Vores chokolade er fra Callebaut, som er en gourmet chokolade og 100% bæredygtig.

Vi tester året rundt forskellige jordbærsorter og varianter for at finde frem til de mest perfekte jordbær, som har den rette størrelse, konsistens og smag. I den danske sæson prioriterer vi lokale råvarer, og uden for sæson stammer jordbærrene fra enten Holland, Belgien eller Spanien. Vi garanterer en friskhed på mindst 36 timer og op til 48 timer.

Hvad er historien om Love Butler?

Stifteren af virksomheden, Samer Matarieh, udtaler:

“Det er surrealistisk at kigge tilbage på de sidste par år, og mindes hvordan vi er gået fra at være en dessertbod i Arkaden Street Food til at være en butik/café i Vestergade, til nu at være dét som vi elsker allermest – en virksomhed, der lever og ånder for at skabe uforglemmelig oplevelser, uanset hvad anledningen er.”

Ønsker du at læse hele historien om skabelsen af Love Butler, så klik her.

Må jeg komme med på rejsen?

På vores sociale medier gør vi alt i vores magt for at inddrage jer på vores rejse. Vi laver ugentlig opslag omkring hvad vi foretager os, og hvilke specielle oplevelser vi har fornøjelsen af at være en del af. Måske kan du også finde inspiration til hvordan du kan skabe uforglemmelige minder?