Ofte stillede spørgsmål

Alle vores jordbær laves på bestilling og derfor garanterer vi en friskhed på mindst 36 til 48 timer. Jordbærrene skal opbevares på køl, men kan sagtens holde til ca. 2 timers transport i bil.

Jo før du bestiller, jo bedre. Vi kan dog altid imødekomme bestillingen af din oplevelse, hvis vi modtager den dagen før den skal leveres eller afhentes. Bemærk, at der til højtider såsom mors dag og black friday tages forbehold for fuldt bookede datoer.

Såfremt du foretager en almindelig bestilling gennem vores hjemmeside, kan du få Butler Service på hele Fyn til 99kr. Drejer din bestilling sig om et større antal jordbær (+100 jordbær) så er der mulighed for levering i hele landet.
Kontakt os, så vi kan skræddersy en oplevelse til dig.

Uanset hvilken Butler der står for din oplevelse, vil Butleren altid være i uniform. Det er en del af vores kodeks altid at være velklædte og professionelle.

Ja. I nogle tilfælde er det nemmest at overrække et gavekort, så modtageren selv kan planlægge, hvordan oplevelsen skal nydes. Kontakt os for at få udstedt et gavekort. Minimumsbeløbet er på 200kr.

Vi har ikke en fysisk butik med salg af jordbær. Det er kun muligt at afhente i vores produktionslokale ved bestilling gennem vores hjemmeside.
Skal du afholde et arrangement, kan du besøge os i Odense C til en jordbærsmagning, hvor du kan sætte dit præg på oplevelsen.
Kontakt os, sĂĄ booker vi en tid til dig.

Alle vores jordbær laves på bestilling og derfor garanterer vi en friskhed på mindst 36 til 48 timer. Jordbærrene skal opbevares på køl, men kan sagtens holde til ca. 2 timers transport i en bil.
Jo før du bestiller, jo bedre. Vi kan dog altid imødekomme bestillingen af din oplevelse, hvis vi modtager den dagen før den skal leveres eller afhentes. Bemærk at der til højtider såsom mors dag og black friday tages forbehold for fuldt bookede datoer.
Såfremt at du foretager en almindelig bestilling gennem vores hjemmeside, så kan du få (Butler Service intern link til Butler Service afsnittet?) på hele Fyn til 99kr. Drejer din bestilling sig om et større antal jordbær (+100 jordbær) så er der mulighed for levering i hele landet. Kontakt os så vi kan skræddersy en oplevelse til dig.
Uanset hvilken Butler der står for din oplevelse, vil Butleren altid være i uniform. Det er en del af vores kodeks altid at være velklædte og professionelle.
Ja. I nogle tilfælde er det nemmest at overrække et gavekort, så modtageren selv kan planlægge hvordan oplevelsen skal nydes. Kontakt os for at få udstedt et gavekort. Minimumsbeløb på 200kr.
Vi har ikke en fysisk butik med salg af jordbær. Det er kun muligt at afhente i vores produktionslokale ved bestilling gennem vores hjemmeside. Skal du afholde et arrangement, sĂĄ kan du besøge os i Odense C til en jordbærsmagning hvor du kan sætte dit præg pĂĄ oplevelsen. Kontakt os – sĂĄ booker vi en tid til dig.

KONTAKT OS

Hvis du har en konkret forespørgsel til hvordan vi kan hjælpe dig med at strikke den helt rigtige oplevelse sammen, kan du sende os dine spørgsmål, så vil Samer gør alt i sin magt for at besvare dem inden for 24 timer. Haster din forespørgsel, kan du ringe mandag til lørdag mellem kl. 08-18