Hvilke oplevelser kan man få til erhverv?

Kombinationen af jordbær overtrukket med gourmet chokolade og Butler Service eller Butler Servering skaber et unikt koncept, som kan benyttes til de mindste teams og de største virksomheder.

Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller service, og kan skabe specielle oplevelser hvad end i ønsker at benytte Love Butler internt eller eksternt. Uanset om i har en lille milepæl der skal fejres, en stor firmafest eller ønsker at servere jordbær til en reception, så er vores professionelle service det rigtige valg. Skal vil byde ind med vores erfaring, eller skræddersy oplevelsen med jer, så kontakt os.

Odense
kommune

Ingen ordre er for lille, og størrelsen af jeres team har ingen betydning for oplevelsen.

I midten på billedet har vi Ann-Britt som valgte at overraske hendes kollegaer, i anledning af hendes sidste arbejdsdag. Hun bestilte en jordbær pakke bestående af 24 styks, med teksten: TAK FOR NU! Alle hendes 4 kollegaer kneb en tåre da overraskelsen blev overleveret med Butler Service

Universal Robots Firmafest

Uanset hvor stor en virksomhed i er, så kan vi hjælpe med at få de ansatte til at føle sig værdsat.

Universal Robots har i flere omgange gjort brug af vores oplevelser og services. I denne omgang drejede det sig om 800 customized jordbær, da alle 400 medarbejdere var inviteret til den helt store firmafest. Vi havde til opgave at byde alle medarbejdere velkommen i indgangen med Butler Servering. Uanset hvor stor en virksomhed I er, kan vi hjælpe med at få de ansatte til at føle sig værdsat.

L’Oréal
Paris

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan vi også kan hjælpe jer med at skabe oplevelser for andre.

L’Oréal Paris ønsker altid at skabe ekstraordinære oplevelser for deres kursister. I flere omgange har vi haft fornøjelsen af at levere 210 customized æsker jordbær, som kursisterne kunne nyde under et show. L’Oréal bliver hver gang imponeret over hvor gode oplevelser vi kan hjælpe dem med at skabe.

KONTAKT OS

Uanset hvilke spørgsmål eller forespørgsler du brænder inde med, er du mere end velkommen til at kontakte os